Bli av med underhudsfett genom cellulitbehandling

När man går ner i vikt, är det ofta svårt att bli av med underhudsfett. Oavsett om man följer en strikt diet eller alla kostråd i världen, så får man ändå celluliter på lår eller rumpa. Använd våra tips nedan för att bli kvitt celluliter, underhudsfett och andra åkommor som kan komma släpandes när man har gått ner i vikt.

Vad är celluliter?

Celluliter eller apelsinhud som det ibland kallas, består av fett som har samlats under huden, dvs. underhudsfett, som är svårt att bli av med enbart med naturliga metoder. Ofta får man celluliter på lår och rumpa.

Celluliter och LCHF

LCHF-användare brukar uppleva att LCHF är effektiv mot viktnedgång, och kanske framförallt för att bli av med fett kring buken, eftersom kroppen gör sig av med mycket vätska. Men när man går ner mycket i vikt, är det lätt att man ådrar sig celluliter, då kroppens fettvävnad har töjts ut och när man sedan går ner i vikt blir hudens utsträckning ojämn - en vanlig orsak till att man får celluliter.

Träna bort celluliter?

Så, kan man då träna bort celluliter? Ja, det är fysiskt möjligt men det ställer höga krav på dig - och det är inte säkert att det fungerar. För att bli av med underhudsfett bör du:

  • Träna regelbundet och varierat
  • Äta en hälsosam kost
  • Undvika kolhydrater (Det gör du redan som LCHF-användare. Om du vill börja äta enligt LCHF kan du läsa mer om LCHF här)
  • Detoxa - frigöra slaggprodukter och skrämma bort celluliterna, t.ex. med detoxjuice från Renée Voltaire
  • Massera - bra blodcirkulation sägs vara effektivt mot celluliter

Cellulitbehandling som ger resultat

Har du provat allt, men utan resultat? Celluliterna på låren är fortfarande kvar och är mer irriterande än någonsin. Då finns det effektiv cellulitbehandling, som får bort celluliter. Det finns t.ex. cellulitbehandling med Hypoxi som hjälper dig att bli kvitt dina celluliter och effektivt förbränner underhudsfett och som ger långvarigt resultat. Vad många LCHF-användare (och andra användare) uppskattar med den här typen av cellulitbehandling är att det är ett naturligt alternativ mot både celluliter och fettreducering. Om du genomgår behandling och sedan fortsätter att sköta kosten och motionera regelbundet, så kommer du kunna upprätthålla din nya, släta hud utan celluliter. 

3 snabba knep för att förebygga celluliter