LCHF-matkasse

LCHF, som är en förkortning av Low Carb High Fat, är lågkolhydratsdiet och typ av kosthållning som huvudsakligen syftar till att gå ner i vikt genom minskat intag av kolhydrater i form av socker och stärkelse.

Är du en av de personer som tillfälligt eller permanent valt att leva utifrån denna typ av kosthållning? Då har du hamnat rätt! Det har nämligen aldrig tidigare varit så enkelt att gå på en LCHF-diet och upprätthålla sin kost – detta med hjälp av en LCHF-matkasse.

Innehåll i en LCHF-matkasse

De flesta LCHF-matkassar liknar vid varandra rent innehållsmässigt. För varje vecka följer även nya menyer och recept för omväxlingens skull. I det stora hela innehåller dock en LCHF-matkasse flera av följande ingredienser och råvaror:

  • Kött, fågel, fisk (de feta fisksorterna såsom lax) & skaldjur
  • Ägg, ost, keso, kvarg, halloumi, fett & smör
  • Gröna grönsaker, kål, aubergine, oliver, spenat, svamp & avokado
  • Nötter

Fördelar med en LCHF-matkasse

Att beställa en LCHF-matkasse har sina fördelar. Här nedan listar vi några av flera fördelar som denna typ av matkasse bär med sig:

  • Med en LCHF-matkasse blir det både enkelt och smidigt att förhålla sig till sin LCHF-diet.
  • Noga utvalda recept som följer de näringsinnehåll som LCHF utgår ifrån.
  • Slipp väga och tänka på vad du måste få i dig, luta dig tillbaka och öppna upp din LCHF-matkasse och ta del av receptet som står för dagen.

Jämför matkassar - LCHF

Det enklaste sättet att hitta den LCHF-matkasse som faller dig bäst i smaken är genom att jämföra olika matkassar på nätet för att hitta den kasse som bäst matchar dina behov och önskemål. Jamformatkassar.se är just en sådan sajt som jämför LCHF-matkassar föra att göra det enkelt för dig som går på en LCHF-diet att upprätthålla och strikt följa sitt kostschema, utan att själv behöva tänka efter. Klicka dig in på Jämförmatkassar för att jämföra och läsa mer om olika leverantörer som erbjuder en LCHF-matkasse.

Leverantörer av LCHF-matkassar

Har du redan gjort det grundläggandet arbetet i att hitta en matkasse som passar dig när det kommer till LCHF? Eller vill du helt enkelt läsa mer om och besöka varje enskild leverantör? Vi ger dig chansen här nedan där vi listar leverantörer av vilka du kan beställa en LCHF-matkasse:

FamilyFood

Mat & Ro

Veckansmiddag

Med en LCHF-matkasse från FamilyFood får du en enklare och smidigare vardag med ett mindre intag av kolhydrater. Recepten innehåller bland annat kött, fisk och kyckling med mycket grönsaker och goda såser.


4 middagar för 2 personer: 679 kr

4 middagar för 4 personer: 849 kr

Mat & Ros LCHF-matkasse är matkassen för dig som önskar att njuta av god mat samtidigt som att strävar mot en sundare livsstil. Här tar du del av en matkasse bestående av mejerier, fräscha grönsaker, kött, fisk och kyckling.


5 middagar för 2 personer: 789 kr

5 middagar för 4 personer: 999 kr

5 middagar för 6 personer: 1429 kr

Enligt Veckansmiddag ska LCHF vara enkelt, gott, spännande och variationsrikt. Utefter dessa ledord har de byggt sin matkasse bestående av högkvalitativa råvaror.


2-personerskasse: 759 kr

Standardstorlek: 979 kr

XL-kasse: 1459 kr